Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bruidslook

Bij Wididi ben je zeker op de juiste plaats om te stralen op de mooiste dag van je leven. Haarstyliste Carolien heeft zich gespecialiseerd in bruidskapsels, visagie en bruidsnagels. Ook hierbij ligt haar focus op de wensen van haar klant. 

Bruidskapsel

Het creëren van een bruidskapsel is absoluut vakwerk. Het kapsel moet de totale uitstraling van de bruid complementeren. Vandaar dat de stijl van de bruidsjurk en van het boeket een belangrijke factor zijn, naast de vorm van het gezicht en de geschiktheid van het haar. Daarom maakt Carolien te allen tijde een proefkapsel bij de bruid om zeker te zijn dat het kapsel de juiste uitstraling heeft. Vanzelfsprekend is het in overleg mogelijk dat Carolien op de grote dag zelf het bruidskapsel op locatie verzorgd.

Bruidsnagels

Op zo`n grote dag wil je graag dat alles er perfect verzorgd uitziet. Ook je handen en nagels! Neem contact op met Wididi en bespreek welke wensen je voor jouw nagels hebt. Een aantal dagen voor de bruiloft zal Carolien jouw handen verzorgen en prachtige nagels zetten. In kleur of French manicure, met strassteentjes of pareltjes.

Bruidsvisagie

Naast het verzorgen van jouw bruidskapsel en nagels verzorgd Wididi ook bruidsvisagie. Ook hierbij geldt dat de wens van de bruid voorop staat. Carolien houdt wel rekening met de totale uitstraling en met de gezichtsvorm. De combinatie tussen professioneel aangebrachte make-up, een prachtig bruidskapsel en stralende nagels maken de bruidslook compleet!

Ga je binnenkort trouwen? Neem contact op met Carolien en bespreek jouw wensen.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren