Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kapsalon

De focus van haarstyliste Carolien van Wididi ligt op de wensen van haar klant. Zij adviseert, maar houdt daarbij strak het idee van de klant in het vizier. De klant moet immers blij met de nieuwe look naar huis gaan.

Dames én herenkapper

Bij Wididi worden de allernieuwste kniptechnieken gebruikt. Carolien is een expert op het gebied van kleurbehandelingen en kan ook prima overweg met lang haar. Daarnaast wordt er alleen met de allerbeste professionele haarproducten gewerkt. Ook haarproducten voor thuis, zodat je ook thuis dat verzorgde glanzende haar blijft behouden!

 

Kapper en gezelligheid

Vakmanschap kan gewoon hand in hand gaan met gezelligheid. Tijdens de verzorging is er natuurlijk tijd voor een kopje koffie en gezellige gesprekken. Neem contact op als je nog vragen hebt.

Tarieven

Kinderen knippen vanaf euro 10,00
Knippen volwassenen vanaf euro 22,50
Kleuren vanaf euro 30,00
High light's vanaf euro 65,00

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren