Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Nagelstudio

Bij de nagelstudio van Wididi vind je de nieuwste trends en technieken op het gebied van
acryl- en gelnagels. Het verschil tussen gel en acryl is dat acrylnagels drogen en uitharden in de lucht en gelnagels drogen en harden onder de UV-lamp. Daarnaast zijn acrylnagels – ten opzichte van de gelnagels- harder terwijl de gelnagel weer flexibeler is. Welke nagel wordt gekozen is geheel afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de klant.

Acryl- en gelnagels

Beide technieken worden beheerst door Carolien van nagelstudio Wididi en beide technieken en producten zijn van een hoge kwaliteit. Zowel de acryl- als de gelnagels geven prachtig glanzende en sterke nagels, die vooral opvallen door hun natuurlijke uitstraling. Zeker wanneer er wordt gekozen voor een French manicure look.

Gellak

Ook de nieuwste techniek op het gebied van nagelversterking en verfraaiing; gellak, heeft Wididi in huis. Deze lak wordt aangebracht over de eigen natuurlijke nagel en vervolgens uitgehard onder de UV-lamp. De gellak biedt tevens een oplossing bij gespleten nagels of het opvullen van onregelmatigheden in de eigen nagel. De gellak geeft een sterke bescherming naast het mooie glanzende resultaat waar je zo`n drie weken plezier van kunt hebben. Gellak is – naast French manicure – in diverse mooie kleuren verkrijgbaar. En is tevens geschikt voor teennagels. Informeer gerust bij Carolien naar mogelijkheden!

Nagels en gezelligheid

Tijdens de verzorging van jouw nagels is er natuurlijk tijd voor een drankje en krijg je van Carolien verzorgingsadviezen voor het onderhoud van jouw mooie nagels.

Direct even een afspraak maken? Dat kan, laat een bericht achter op het contactformulier.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren