Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Wididi

Niet alleen door haar jarenlange ervaring mag Carolien een professional in haar vak worden genoemd. Met grote regelmaat heeft Carolien aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd. Zo verzorgt zij onder meer speciale kapsels, bijbehorende make-up en feestelijke verzorgde nagels voor bruiden.

Door haar nauwe contacten met diverse salons en vakopleidingen blijft zij goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen haar vakgebied.

 

De droom van Carolien

Bij een zo persoonlijke, sfeervolle salon hoort ook een persoonlijke naam. Een bedrijfsnaam die opvalt, te onthouden is en die voor Carolien een betekenis heeft. Die vond Carolien in Wididi. Kon Carolien eerst alleen maar wensen en dromen over een eigen sfeervolle salon, inmiddels heeft zij haar dromen waargemaakt. En precies zoals zij dàt voor ogen had!

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren